Engweg 8f, 3882 AL Putten

Coronarevalidatie in Putten

Coronarevalidatie

Ben je besmet geweest met het Covid-19 virus, ook bekend als het coronavirus, en ervaar je klachten? Bij Bont Fysiotherapie behandelen wij patiënten die te maken hebben gehad met corona en lastig weer op conditie en het niveau van voor het virus terug kunnen komen.

Onze therapeuten behandelen patiënten volgens de nieuwste richtlijnen. Wij zijn aangesloten bij het chronisch zorgnetwerk en hebben contracten met de zorgverzekeraars om effecten van corona te behandelen. Behandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hierover informeren we je graag bij de eerste afspraak. Let wel op: wil je graag een behandeling voor coronaklachten, dan dien je een verwijzing te hebben van je huisarts.

Hoe ziet de revalidatie er uit:

Na een intake gesprek en een specifiek onderzoek gaat de behandelend therapeut met jou aan de slag en stellen jullie een behandelplan op. Samen worden er doelen opgesteld om aan te werken. Wij testen regelmatig houden alle prestaties nauwkeurig bij. Zo blijven we het behandelplan bijsturen om jouw doelen te behalen. Wil jij werken aan je herstel? Neem dan contact met ons op en we gaan hier samen mee aan de slag.