Engweg 8f, 3882 AL Putten

Fitter en gezonder leven

Coaching voor een fitter en gezonder leven

We bieden advies en begeleiding in bewegen en het aanpassen van voeding. We staan je bij met een succesvolle combinatie van bewust eten en bewegen om zo overtollige kilo’s kwijt te raken. Zo beweeg je samen met ons naar een gezonde en fitte levensstijl. We kijken niet alleen naar de verbeteringen, maar gaan samen met jou naar de kern en bieden je waardevolle tips.

Gezonder leven

Overtollige kilo’s hebben invloed hebben op je gezondheid en welzijn. Wil je afvallen door gezonder te eten en te sporten? We helpen je vanuit onze praktijk Bont Fysiotherapie in Putten. Met leefstijlcoaching helpen we je om in beweging te komen en gezonder te leven.

Leefstijlcoaching

Met leefstijlcoaching supporten we je in voedingskeuze en stellen we gezamenlijk doelen voor de toekomst. We gaan met je in gesprek en helpen je van binnenuit om gezonder te leven. Binnen onze praktijk zijn diëtisten aanwezig die advies kunnen geven over voeding en je helpen om gezonder te eten en te leven. We doen het samen en staan voor je klaar.

Bewegen = leuk

Samen met jou gaan we ook aan de slag om meer te bewegen. In onze oefenzaal train je met een gecertificeerde trainer in kleine groepen. We kijken naar welke veranderingen we kunnen maken in beweging en stellen samen doelen op.

Bont Fysiotherapie in Putten: persoonlijke zorg op maat.