Engweg 8f, 3882 AL Putten

Leefstijlcoaching

Leefstijlcoaching Putten

Binnen onze fysiotherapiepraktijk in Putten coachen we jou op het gebied van een gezonde leefstijl. We helpen je met tips en tricks voor een gezond leven, waarin voeding en beweging centraal staan.

Gezonder leven

Overtollige kilo’s, geen motivatie om te bewegen of het bereiden van gezonde maaltijden en tussendoortjes. Allemaal onderdelen die invloed hebben op je gezondheid en welzijn. Wil je hiermee aan de slag, dan helpen we je vanuit onze praktijk Bont Fysiotherapie in Putten.

Vanuit onze praktijk bieden wij begeleiding onder de naam Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI). Vanuit je huisarts is het mogelijk om doorverwezen te worden naar onze praktijk voor deelname aan leefstijlcoaching. Samen met jou gaan wij in kleine stappen aan de slag voor een betere gezondheid. We bieden je zo voldoende handvatten om in beweging te komen en gezonder te leven.

Samen aan de slag

Samen met jou gaan we aan de slag voor een betere gezondheid. We hebben in onze praktijk een oefenzaal waarin je met een gekwalificeerde trainer in kleine groepen kunt trainen. Per persoon kijken we naar de bewegingsdoelen. Deze stellen we samen met jou op en maken deze realistisch en haalbaar. Vervolgens train je samen met een kleine groep, waarbij je altijd persoonlijke begeleiding krijgt.

Voedingsadvies

Naast beweging coachen we je ook in voedingskeuze en stellen we gezamenlijk doelen voor de toekomst. Binnen onze praktijk zijn zelfstandig werkende diëtisten aanwezig welke advies kunnen geven over voeding. Ze helpen je om gezonder te eten en te leven. Wij kunnen je in contact brengen met deze diëtisten.

Neem contact op

Uw bericht is succesvol verzonden!

Er is iets misgegaan. Probeer het formulier te vernieuwen en opnieuw in te dienen.