Engweg 8f, 3882 AL Putten

Schouderklachten

Schouderrevalidatie

Schouderklachten komen veel voor. Een schouder is een zeer complex gewricht met veel mogelijkheden voor bewegen. Helaas gaat het bewegen ook wel eens minder gemakkelijk. De schouder kan in zo’n situatie vervelende klachten geven in je dagelijkse leven. Denk hierbij aan zeurende pijn en steken in de schouder, waardoor tillen en werken boven het hoofd niet gaat. Ook kunnen er ’s nachts steken in de schouder opspelen, waardoor een goede nachtrust niet lukt. Gelukkig is er met een goede behandeling veel aan de klachten te doen.

Schouderrevalidatie bij Fysiotherapiepraktijk Bont in Putten

Bij Bont Fysiotherapie in Putten richten we ons op schouderrevalidatie. We zijn dan ook erkend deelnemer bij het landelijk schoudernetwerk. Dit is een groep therapeuten en specialisten welke een uitgebreide kennis hebben van schouderrevalidatie en hierbij veel samenwerken.

Klachten in de schouder die wij behandelen

De meest veel voorkomende klachten in de schouder die wij behandelen zijn:

  • Slijmbeursontsteking
  • Een frozen shoulder
  • Inklemmingen van pezen (impingement)
  • Revalidatie na operaties

Heb jij schouderklachten en wil je hier samen met de fysiotherapeut mee aan de slag? Neem dan contact met ons op. Een verwijzing van de huisarts of specialist, is niet nodig. Je kunt bij deze klachten de fysiotherapiepraktijk rechtstreeks benaderen.