Engweg 8f, 3882 AL Putten

Fysio-Move

Sport samen met ons in een kleine groep!

Sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Samen werken aan jouw doelen!

Bij Bont Fysiotherapie bieden wij Fysio-Move aan voor jong en oud. Dit zijn medische fitnesslessen waarin je altijd sport onder begeleiding van een medisch sportbegeleider. De oefengroepen zijn klein waardoor je kunt rekenen op persoonlijke begeleiding en aandacht van onze fysiotherapeuten.

Gratis proefles!

Zou je graag eens mee willen doen met een les bij Fysio-Move? De eerste proefles is gratis! Neem contact op om een vrijblijvende intake te proberen. Wil je meer weten over de tarieven? Hier zijn onze tarieven te vinden

De drie voordelen van Fysio-Move

01.
Fysio-Move helpt klachten te voorkomen

Veel (terugkerende) klachten kunnen voorkomen worden door te sporten, maar het kan soms lastig zijn om alleen te sporten. De oplossing is: samen sporten. Dat doen we met een kleine groep bij Fysio-Move. Ook als je op het moment geen klachten hebt werken we graag samen naar jouw doelen.

02.
Word fit met Fysio-Move

Fit worden met Fysio-Move. Samen sport werkt. Je voelt je gemotiveerder en blijft sneller fit. Doordat we persoonlijke begeleiding bieden in kleine groepen weet je zeker dat je de oefeningen goed uitvoert en kunnen we jouw conditie naar het volgende level brengen.

03.
Afvallen met Fysio-Move

Wil je graag afvallen, omdat je last hebt van overgewicht of je gewrichten? In het gezondheidscentrum Putten bieden wij Fysio-Move aan. Sporten in kleine groepen. Na het vaststellen van een gezamenlijk doel maakt de fysiotherapeut een persoonlijk plan. Het uitvoeren van oefeningen gaat altijd onder begeleiding, zodat er geen blessures onstaan. We kunnen je daarnaast ook ondersteunen met leefstijl-coaching.