Engweg 8f, 3882 AL Putten

Over ons

Bij Bont Fysiotherapie werken wij met een specialistisch team van betrokken fysiotherapeuten. Met passie voor ons vak willen wij samen met jou een optimaal herstel.

De praktijk is gevestigd in het gezondheidscentrum van Putten. Voor het gezondheidscentrum aan de Engweg is voldoende gratis parkeergelegenheid. De praktijk is rolstoelvriendelijk en goed bereikbaar.

Naast fysiotherapie werken er in onze praktijk podotherapeuten, een diëtiste en een Cesar oefentherapeut. Door de korte lijnen versterken wij elkaars dienstverlening en zien wij een diversiteit aan patiënten in de praktijk.

Met preventief trainen en bewegen voor jong en oud is de oefenzaal dagelijks gevuld met sportende mensen. Fysio-Move biedt uitkomst aan mensen die lekker willen sporten in de omgeving van Putten.

Bont Fysiotherapie begeleidt daarnaast sporters en dansers van Jazzdansvereniging Orion uit Putten. Bij het begeleiden van deze sportgroepen trainen wij op een leuke manier aan specifieke doelen als krachttraining, evenwichtsoefeningen en uithouding.

Elke patiënt is uniek en krijgt van ons een uitgebreid behandelplan op maat. Doordat wij altijd maatwerk bieden is onze zorg van hoge kwaliteit. Onze therapeuten zijn blijvend in ontwikkeling en volgen diverse opleidingen om jou zo optimaal mogelijk te behandelen.

Fysiotherapie is sinds 2006 direct toegankelijk, je hebt geen verwijzing van de huisarts of specialist nodig om je aan te melden. Mocht het nodig zijn, dan kan er in overleg met de patiënt contact worden gezocht met de huisarts.

Wat maakt Bont Fysiotherapie uniek?

Onze speerpunten

Het team van Bont Fysiotherapie!

Marvin Tulner

Praktijkmanager - Algemeen fysiotherapeut

Specialisaties: schouderspecialist, wervelkolomrevalidatie, hoofd-hals-nek state of art, medical taping, medisch fitness en brace maker.

Het vak fysiotherapie doe ik al sinds 2012 met volledige passie. Ik focus mij voornamelijk op schouder- en sportrevalidatie. Loop jij met klachten rond en zou je hier graag aan willen werken? Dan hoop ik met jou aan de slag te gaan en samen een herstelplan te maken. Mijn doel is om samen met jou te werken aan een optimaal herstel.

Danique Bijsterbosch

Algemeen fysiotherapeut – neurowetenschap i.o.

Specialisaties: algemeen fysiotherapeut, medical taping, revalidatiewetenschapper i.o.

Zelf vind ik het uitdagend belangrijk om recente wetenschappelijke literatuur aan de dagelijkse praktijk te koppelen, waarbij de patiënt centraal staat. Binnen Bont Fysiotherapie richt ik mij voornamelijk op algemene klachten en de neurologische problematiek.

Harmen van Walderveen

Assistent fysiotherapie, medisch fitness instructeur en leefstijlcoach

Specialisaties: leefstijlinterventie, sportgroepen, fysiotherapeut i.o.

Gek op alles wat met sport en bewegen te maken heeft, vooral in de fitnesswereld. In 2018 heb ik mijn studie assistent fysiotherapeut en bewegingsagogie afgerond. Momenteel werk ik binnen Bont Fysiotherapie samen met patiënten aan een spoedig herstel. Bij Bont Fysiotherapie beheer ik de oefenzaal en werk ik aan een preventief programma. Ook ondersteun ik als leefstijlconsulent. Ik ben opgeleid in het adviseren en coachen van cliënten op het gebied van een gezonde leefstijl. Naast mijn baan volg ik de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht.

Olivia Veldjesgraaf- Bont

Master sportfysiotherapie en leefstijl coach

Specialisaties: Master sportfysiotherapie, leefstijl coach, COPD specialist, fascia specialist, dry needling en medical taping.

Al vele jaren ben ik werkzaam in de praktijk van Bont Fysiotherapie. Ik ben afgestudeerd als master sportfysiotherapeut en behandel daarom graag sportende en bewegende mensen. Zeer geïnteresseerd ben ik in de werking van fascie met betrekking tot de bewegende mens en de invloed van fascietechnieken en oefeningen hierop. Graag help ik mensen met het veranderen van een ongezonde leefstijl naar een gezonde leefstijl, om op deze manier minder klachten te ervaren.

Judith van Malestein

Algemeen fysiotherapeut, lage rug specialist, knie klachten, dry needling en medical taping

Specialisaties: Fysiotherapie en dry needling

Sinds 2018 ben ik werkzaam in dit mooie vak. Vanaf januari 2021 ben ik het leuke team van Bont Fysiotherapie komen versterken. De interesse voor dit vak begon al op jonge leeftijd. Toen op de middelbare school mijn knieschijf uit de kom schoot, kwam ik voor het eerst in aanraking met de fysiotherapie. Ik zag wat een leuk en divers vak het was. Elke dag is weer anders, met verschillende mensen, verschillende klachten en dat houdt me scherp!

Mijn interesse ligt vooral bij (acute) lage rugklachten, maar daarnaast ook knie- en enkelklachten. Sinds 2020 pas ik ook dry needling toe in mijn behandelingen, een mooie toevoeging. Bij mij staat de patiënt voorop. Samen met jou wil ik werken aan het herstellen van jouw klachten, zodat je zo snel mogelijk weer kunt doen waar jij blij van wordt!

Andrea Vlastuin

In opleiding

Van oktober 2020 t/m juni 2021 zal ik het team van Bont Fysiotherapie versterken als stagiaire. Het vak fysiotherapie spreekt mij enorm aan, want ik vind het leuk om met mensen bezig te zijn. Bij Bont Fysiotherapie help ik je graag met een spoedig herstel en het behalen van jouw doelen!